Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Acte de reconeixement als presidents Josep Lluís Albinyana, Cristòfol Soler i Quim Torra a València

Se celebrarà el dimarts 26 de setembre a les 20h. sota el títol de ‘La dignitat d’una nació. Reconeixement a tres presidents dels Països Catalans’ al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València

21/09/2023 Política

L’acte està convocat per la recentment constituïda Assemblea del País Valencià per la República Catalana i comptarà amb la participació de Josep Lluís Albinyana, que fou president del Consell del País Valencià entre 1978-1979, Cristòfol Soler, president del Govern de les Illes entre 1995-1996 i Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2018 i 2020.

Cadascun d’aquests presidents va governar en períodes diferents i tenien trajectòries polítiques diverses, però tenen en comú que cap dels tres no va renunciar als seus principis i, en moments difícils, van saber mantenir amb dignitat la seva fidelitat a la llengua i la nació catalana, un compromís que amb el pas dels anys han refermat i defensen públicament.

L’acte se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València i els assistents, a part de sentir els parlaments dels tres presidents, també compartiran el sopar. La conducció de l’acte anirà a càrrec de la periodista i escriptora Núria Cadenes, i la presentació la farà el professor i històric militant independentista Josep Guia. L’acte es clourà amb la interpretació de la Muixeranga pel grup Estrela Roja de Benimaclet.

El preu del sopar és de 30 € per persona i les persones interessades a assistir-hi cal que s’inscriguin prèviament mitjançant el següent telèfon d’informació i reserves: 651 518 564.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid