Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions sindicals
La Intersindical guanya les eleccions sindicals a l’Ajuntament de Girona

El sindicat independentista va irrompre a l’Ajuntament fa quatre anys i torna a guanyar les eleccions amb més de 260 vots

21/06/2023 Laboral

Els treballadors de l’Ajuntament de Girona han votat avui els seus representants i el sindicat independentista ha aconseguit 13 delegats dels 34 possibles. Fa quatre anys La Intersindical ja va guanyar les eleccions sindicals amb 12 delegats.

L’administració local és un dels sectors on La Intersindical ha obtingut més representants durant els últims anys. Precisament un sector molt afectat pel procés d’estabilització, el qual ha estat un dels punts més conflictius en les negociacions entre administració i sindicats.

Durant l’últim mandat La Intersindical ha negociat el permís menstrual a l’Ajuntament de Girona, un permís pioner a tot Catalunya. Per primera vegada es va situar un procés fisiològic ignorat i estigmatitzat en una taula de negociació. Aquest permís actualment s’està negociant a moltes altres administracions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid