Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
La CUP Tàrrega impulsarà una iniciativa per potenciar, modernitzar i fer més participativa la "Fira del Teatre al carrer"

La Presentació presentarà 8 propostes programàtiques per abordar canvis estructurals a l'organització del certamen i poder compaginar el mercat internacional de compravenda d'espectacles entre programadors amb un millor retorn social i econòmic per a la ciutadania.

23/05/2023 Territori

L'assemblea de la CUP Tàrrega va presentar aquest cap de setmana en un dels seus 5 actes de campanya una de les seves propostes estrella pel que fa a l'eix de Cultura del seu programa. Es tracta, doncs, d'una iniciativa per potenciar, modernitzar i fer més participativa la Fira del Teatre al carrer de Tàrrega.

Les cupaires sintetitzen 8 propostes esquemàtiques que, en qualsevol cas, volen que es tractin obertament i de forma participada en un futur espai de diàleg entre administracions, professionals, programadors, entitats, comerços i ciutadania que també porten al programa per fixar, de forma periòdica, una taula de debat específica sobre l'organització de l'esdeveniment.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid