Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ONU
Els insults a la professora de català de La Salle Palma arriben a l'ONU

"Va rebre nombroses amenaces de mort i violació, publicant la seva imatge", va assenyalar una portaveu mallorquina de Plataforma per la Llengua a Ginebra

06/12/2022 Internacional
Durant la  intervenció a l'ONU (al relator especial  per a les Minories) de la mallorquina Maria de Lluc Muñoz, tècnica internacional de Plataforma per la Llengua, va indicar que les publicacions en català a xarxes socials "reben comentaris d'odi", i va posar com a exemple el cas de La Salle Palma. "Aquesta setmana, els mitjans de comunicació espanyols i molts usuaris d'Internet van apuntar una professora de català que va rebre nombroses amenaces de mort i violació, publicant la seva imatge. Fins i tot hi va haver pàgines web de notícies que van justificar aquest odi perquè la professora «escrivia els tuits en català», explicant que això significava que odiava Espanya".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid