Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Flama del canigó
Des d'Aleró, la Flama del Canigó arribarà a la majoria de municipis de Mallorca

La delegació de l'Obra Cultural Balear d'Alaró ho té tot a punt per anar a recollir la Flama del Canigó al Parlament de Catalunya, el pròxim 23 de juny, i fer que des del Castell d'Alaró, arribi a molts altres indrets de l'illa, segons informa dBalears.

20/06/2022 Cultura

Amb el pregó, enguany a càrrec de Sebastià Alzamora, la lectura del missatge i altres celebracions que començaran a les 20.00 hores amb l'arribada de la Flama al Castell d'Alaró i acabaran amb l'actuació musical de Majava a partir de les 22.00 hores. Des d'aquest indret, la Flama s'escamparà arreu Mallorca i encendrà la majoria de fogueres de nombroses pobles de l'Illa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid