Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2018- Pintades i protestes contra la presència de la Guàrdia Civil al càmping Illa Mateua (situat a la Cala Montgó)

Pintades i protestes contra la presència de la Guàrdia Civil al càmping Illa Mateua (situat a la Cala Montgó)

28/03/2018 Tal dia com avui

La nit del 28 de març de l'any 2018 van aparèixer pintades de protesta per la presència de la Guàrdia Civil al camping Illa Mateua a la Cala Montgó. A les pintades es podia llegir:  'Ni oblit ni perdó', 'Millo t'esperem', 'Zoido fill de puta!!'', 'Ets 155' o Guàrdia Civil i Policia Nacional 1-O ni oblidarem ni perdonarem'. També van aparèxier cartells amb la frase 'Martí Guillem: col·laboracionista'  (Martí Guillem és el propietari del càmping i ex-regidor del PdCAT a l'Escala) i octavetes en anglès amb el text: "T'allotges al càmping Illa Mateua de l'Escala? També van allotjar els policies espanyols que van massacrar els votants de l'1-O" i una imatge d'uns antidisturbis agredint a una votant del referèndum de l'1-O.

L'adjunta a direcció de l'establiment, Eva Trias, afirmava el maig del 2018 a La Vanguardia que van començar a rebre trucades i e-mails després del 24 d'octubre del 2017, quan van arribar els agents i que, des d'aleshores, no han deixat de patir atacs. "Ens han dit des de 'prepareu-vos' a 'ja us ho trobareu' o que estarien a l'estiu voltant les nostres instal·lacions", afirma Trias

Mesos abans (a l'octubre del 2017) alguns veïns ja van denunciar el trasllat de desenes d'agents de la Guàrdia Civil al càmping Illa Mateua i es van concentrar davant les portes de l'establiment per mostrar la disconformitat per la presència dels agents al poble. L'estiu del 2017 el càmping Illa Mateua va ser notícia perquè va organitzar una performance amb el Grup Especial d'Activitats Aquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid