Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
La CAL celebrarà el 25è aniversari a l'Ateneu Barcelonès

Enguany es commemoren 25 anys de la fundació de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL). Per celebrar-ho, el proper dijous 21 d’octubre a les 19 h s’ha organitzat un acte a l’Ateneu Barcelonès.

08/10/2021 Llengua

L’esdeveniment serà conduït per Òscar Dalmau, guionista i presentador de ràdio i televisió, i comptarà amb les actuacions musicals de Marcel Pich i Ginestà i amb una ponència del filòleg Pau Vidal. També es durà a terme l’entrega del llibre recull dels textos premiats en el Concurs de Microrelats, certamen anual organitzat conjuntament amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid