Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
en defensa del territori
Aturem Bcn World i GEPEC-EdC demanen que l’INCASOL i els Departaments de Territori i Economia assumeixin que han mentit

Properament anunciaran noves mobilitzacions per aturar el projecte

07/09/2020 Territori
Aturem BCN World Logotip de l'Assemblea Aturem BCN World

Després que en l’edició d’avui del Diari Ara es publiqués una notícia en la que es desgrana l’entramat contractual entre la Caixa, l’INCASOL i Hard Rock (https://www.ara.cat/societat/Incasol-avancara-terrenys-BCN-World- geberalitat-hard-rock-paga_0_2522747729.html), Aturem Bcn World i el GEPEC-EdC reiteren la seva oposició al projecte.

Tot i així, constaten que el Conseller Damià Calvet ha mentit repetidament quan sempre ha assegurat que l’operació de compra-venda amb la Caixa i Hard Rock seria en una mateixa operació i sense riscos econòmics per la Generalitat. Les clàusules de les escriptures i contracte exposades pel Diari Ara, confirmen que el 80% dels 120 milions d’euros de l’operació quedarien en una situació molt incerta. Alhora denunciem que la Conselleria d’Economia hagi posat en risc fons públics per rescatar aquests terrenys de la Caixa.

Davant d’aquestes mentides i després de jugar amb milions d’euros públics, demanen responsabilitats polítiques pel Conseller Damià Calvet i el Vicepresident i Conseller d’Economia Pere Aragonès i que dimiteixin del seu càrrec. Cal recordar com aquesta operació es va començar a cuinar quan Calvet era gerent de l’INCASOL amb el beneplàcit constant dels diferents consellers d’economia. De la mateixa manera demanem que es cessin els principals responsables d’impulsar aquesta operació per part de l’INCASOL en l’actualitat i al Govern  que aturi aquest projecte, el qual no fa més que acumular pròrrogues, incerteses i riscos, els quals desembocaran irremeiablement a un deute públic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid