Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Txalaparta publica la "Historia del independentismo político catalán" de Fermí Rubiralta

L'editorial basca ha publicat un nou llibre d'història de l'independentisme de Fermí Rubiralta, Historia del independentismo político catalán. De Estat Català al 1 de Octubre

15/05/2020 Història

Aquest llibre acabat de publicar ofereix, per primera vegada en llengua espanyola, una visió de conjunt de la història i els inicis de l'independentisme català.

Està descrit com un treball fonamentalment de síntesi, però també de reflexió i d'interpretació de la seva trajectòria històrica global, les seves diverses etapes i les seves característiques generals. Fermí Rubiralta proposa un viatge des del separatisme primigeni fins a l'actual sobiranisme, i analitza totes les claus i les semblances i diferències amb altres moviments germans, com són el basc o el gallec, que ens permetin comprendre millor les alforges de l'actual esclat independentista i la possible full de ruta que podria dibuixar en un futur pròxim.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid