Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa escrita
La Premsa Comarcal agraeix a lectors, anunciants i punts de venda el seu suport

Aquesta iniciativa s'està duent a terme des de l'inici de la crisi generada arran de la pandèmia de Covid-19 amb la intenció de defensar els interessos de les capçaleres associades

13/05/2020 Comunicació
L'Associació Catalana de Premsa Comarcal ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de publicitat a través dels nostres associats que té la intenció de, d'una banda, donar les gràcies als lectors, subscriptors, anunciants i punts de venda que des de fa dècades segueixen al costat de les capçaleres membres de l'entitat, i de l'altra, reforçar el compromís que els uneix demanant-los no perdre aquest vincle en aquests temps difícils.

La campanya es compon d'un grafisme i text que son comuns per a totes les publicacions, i una part personalitzable per a cadascun dels mitjans.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les activitats que des de Premsa Comarcal s'estan duent a terme des de l'inici de la crisi generada arran de la pandèmia de Covid-19 amb la intenció de defensar els interessos de les capçaleres associades; com la missiva enviada des de la presidència de l’ACPC a la Direcció de Comunicació de Correos perquè distribuís les publicacions; el manifest elaborat conjuntament amb el l’APPEC, el Col·legi de Periodistes i la Federació d’Editors per demanar suport al Govern; el qüestionari i posterior estudi per saber com afectava als editors associats l’aturada generada per la pandèmia; el vídeos on periodistes i editors de l’ACPC relaten com s’enfronten a l’actual crisi; els cursos de formació on-line; el mantenir-los informats de les darreres mesures, ajudes i normatives generades durant el període d’excepció; o la transmissió de comunicats sanitaris governamentals a través de les publicacions associades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid