Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Un informe demostra que les obres de l'aeroport de Palma es tracta d'una ampliació encoberta
09/02/2020 Territori
La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport de Palma ha elaborat un petit dossier que recull les evidències que s'han detectat que apunten a que les obres de l'aeroport de Palma pretenen ampliar la capacitat operativa d'aquest.

L'informe fa un breu recorregut per les normatives i documentació relacionada amb l'ampliació, des del Pla Director (2001) fins l'Estudi d'Impacte Ambiental (2020). S'assenyalen els retalls dels documents que assenyalen que Aena vol ampliar la capacitat de l'aeroport ja que aquest s'apropa al seu límit actual. A més, s'inclouen enllaços als documents estudiats per tal que el/la lector/a pugui comprovar-ho personalment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid