Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
La Intersindical-CSC, USTEC i altres sindicats demanen la dimissió del conseller d’Educació

Sindicats de mestres i professors de l'ensenyament públic, així com la Junta de Personal Docent de les Terres d’Ebre, demanen la dimissió de Josep Bargalló

04/10/2019 Educació

Els principals sindicats dels docents Intersindical-CSC, USTEC-STEs i altres sindicats han demanat avui la destitució del conseller Bargalló pels comentaris realitzats sobre "els funcionaris."

Bargalló va afirmar, en una trobada amb un grup de sindicalistes a Tortosa aquest dijous, que si l’Educació es queda “sense funcionaris” per a ell fóra “millor", i que en aquest sentit “hi ha un tant per cent de funcionaris que estan apalancats de puta mare."

El sindicat independentista Intersindical-CSC ha expressat en una nota de premsa que "S’espera d’un conseller que respecti les reivindicacions, les manifestacions i que defensi l’escola pública i els seus treballadors en tots els contextos, i en cap cas es poden permetre faltes de respecte com les que lamentablement hem pogut escoltar i que ataquen directament la dignitat dels treballadors públics." I en demana la dimissió "Per més que des del Departament d’Educació s'al·legui que són frases tretes de context i de l’àmbit privat", perquè "el conseller va pronunciar aquestes frases ofensives i grolleres en públic i en conversa directa amb manifestants a peu de carrer."

També la Junta de Personal Docent de les Terres d’Ebre, òrgan que aglutina els sindicats elegits pels treballadors del sector docent, ha demanat avui la dimissió de Josep Bargalló, i han recordat que en els comentaris realitzats a Tortosa en què "menysté el funcionariat."

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid