Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
El Bloc d'Estudiants Agermanats ha patit un nou atac feixista a la Universitat de València.
08/10/2019 Política

Avui, el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) ha patit un nou atac feixista. L'extrema dreta espanyolista ha tornat a atacar, robant el penó estés a la façana de la facultat de filologia.

Tracten d’infondre’ns por, perquè saben que demà omplirem d’antifeixisme el País Valencià. Saben que demà prendrem el carrer de nou per reivindicar aquest País que volem, aquest País que estem construint entre totes, que és lliure, sobirà, obert i antifeixista, li pese a qui li pese.

L’atac s'ha produit a les 16:00 de la vesprada, per un grup de persones que després de rebren un avís de que el penó es trobava a la façana de la facultat, es van colar al interior del edifici i van tallar i robar el penó.
Durant les hores posteriors, a diverses xarxes socials han anat apareixent diverses imatges del robatori i amenaçes cap al nostre col•lectiu.

Des del BEA "rebutjem cap atac feixista i contra la llibertat d'expressió i anunciem que continuarem lluitant per defensar el nostre pais. Ens han furtat un tros de tela, però mai ens podran arrabassar la nostra determinació com a poble. Demà, totes i tots, farem del País Valencià la tomba del feixisme! Baixa i participa!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid