Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Es presentarà una moció a l'Ajuntament de Perpinyà pel manteniment del CAPES
25/09/2019

La Consellera Municipal de Perpinyà Annabelle Brunet ha manifestat que té la intenció de presentar una moció pel manteniment del CAPES. Entre altres accions, l’objectiu és de treballar conjuntament amb els directors de col·legis i instituts per obrir més cursos de català de cara a la reentrada 2020 i així demostrar al ministeri d’educació que el CAPES de català és una necessitat absoluta. Ràdio Arrels s'ha fet ressò d'aquestes declaracions. La consellera municipal presentarà la moció en el consell municipal del proper 7 de novembre.

Calo recordar que el Ministeri d’Educació francès va anunciar la suspensió del CAPES de català pel 2020. Aquest concurs per a professors de català de secundari no havia estat mai interromput des del 1992, any de la seua creació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid