Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
fotoperiodisme
Les armilles grogues presents a la 31a edició del Festival de fotoperiodisme Visa Per la imatge de Perpinyà

Tot i que aplegarà súbtilment exposicions fotogràfiques de les armilles grogues passa pàgina de tot allò relacionat al procés cap a la república que es viu a Catalunya.

31/08/2019 Comunicació

Aquest dissabte s'ha inaugurat a Perpinyà la 31a edició del Festival de fotoperiodisme Visa Per la imatge que romandrà oberta fins el 15 de setembre. El certàmen exposarà els conflictes de Corea, Iemen o Veneçuela i les amenaces sobre el canvi climàtic a l’Àrtic, entre altres. En paral·lel també tindrà lloc la versió off del festival dins de comerços i restaurants. L’off celebra els seus 25 anys amb més de vuitanta exposicions.

D'acord amb els fets francesos iniciats al novembre de 2018, Visa pour l'Image si que aborda el tema de les Armilles grogues. Olivier Coret, fotògraf afiliat a l'agència Divergences Image, col·laborador de Le Monde i Le Figaro, mostrarà l'interior de la mobilització, com també ho farà Eric Hadj, fill dels suburbis de París, revelat per l'agència de premsa Sipa i difusat pel setmanari par Paris Match.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  6. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. Sant Jordi era guerrer...
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid