Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Concentració davant del departament d'Interior a Barcelona per exigir la llibertat de l'antifeixista empresonada
01/04/2019 Drets i Llibertats

Diverses organtizacions antirepressives i antifeixistes han convocat una concentració davant del departament d'Interior aquestes dilluns a les 19.30h. per demanar la llibertat de la dona detinguda dissabte durant la manifestació antifeixista  i empresonada ahir per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat.

Dissabte passat, el Mossos van detenir 7 persones al finalitzar la manifestació antifeixista. Després de passar la nit a la comissaria de les Corts. Quatre dels detinguts van quedar en llibertat amb obligació de compareixença periòdica davant l'autoritat judicial mitjançant l'oficina de presentacions de la Ciutat de la Justícia. La cinquena, una dona, va quedar en situació de presó provisional, comunicada i sense fiança, dins d'una causa oberta per atemptat a l'autoritat. Les dues restants eren menors d'edat i han passat a mans de la Fiscalia de Menors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid