Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga General
USTEC·STEs dóna suport i fa una crida a participar en la vaga general del 5, 6 o 7 de febrer
27/01/2019 Política
Davant la convocatòria de vaga general per als propers 5, 6 o 7 de febrer, amb una agenda reivindicativa (derogació de la reforma laboral, salari mínim a Catalunya de 1.200 € mensuals, recuperació de les lleis socials aturades pel TC, igualtat de gènere als centres de treball i un model de funció pública de qualitat) que compartim plenament, des d'USTEC·STEs hi donem suport i cridem a participar-hi.
Aquesta vaga compta, a més, amb el suport de diverses entitats cíviques representatives de la pluralitat del país en un moment en el qual cal revertir totes les retallades tant laborals, com socials, com de manera molt preocupant dels drets civils més elementals.
Atesa la nostra ideosincràcia com a sindicat compromès amb el conjunt de treballadors i treballadores, així com amb els valors d’una democràcia cada vegada més assetjada per la deriva involutiva que estem vivint, no podem restar indiferents, i per tant, d’acord amb els diversos acords presos pels òrgans nacionals, expressem el nostre suport a l’esmentada convocatòria i convidem als professionals dels centres educatius a participar-hi, i també a les mobilitzacions pacífiques que es puguin desenvolupar.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid