Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Creació de Jocs de Català
86 aules de primària d’arreu de Catalunya opten diumenge a guanyar el IV Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

La Plataforma per la Llengua lliurarà els premis als guanyadors en un acte al qual assistiran més de 1.300 persones i que presentaran l’actor Toni Albà i el divulgador científic Dani Jiménez

25/05/2018 Llengua
Aquest diumenge 27 de maig, a partir de les 11.00 h del matí, es coneixeran els guanyadors del 4t Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català, en un acte que es farà a l’Estació del Nordde Barcelona. L'acte, al qual s’esperen més de 1.300 persones, la majoria nens i nenes participants al concurs, serà presentat per l'actor Toni Albà i pel divulgador científic Dani Jiménez.

En total, 86 classes d’arreu de Catalunya opten a guanyar un dels 3 premis i 9 accèssits que la Plataforma per la Llengua lliurarà a les propostes de jocs més originals que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. Tots els jocs que participen al concurs d’aquest any estaran exposats al vestíbul de l’Estació del Nord mentre duri l’acte.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid