Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
'Carrer' dedica un dossier a la Barcelona verda coincidint amb el centenari de Parcs i Jardins
20/04/2018 Comunicació

Acaba de sortir el número 148 de la revista de la Favb, que dedica un complet dossier al verd urbà, coincidint amb el centenari de la fundació de Parcs i Jardins.

La revista dedica diferents articles a reflexionar sobre el passat i futur de la Rambla, sobre l'acord que farà possible l'ampliació del Port de creuers o sobre com ha afectat a la ciutat l'aplicació de l'article 155, entre molts d'altres temes.

Podeu trobar la revista en paper als punts de distribució habituals, incloses les AV, i a la parada que la Favb muntarà per a Sant Jordi aquest dilluns 23 d'abril (número 177, a l'alçada del Centre d'Art Santa Mònica), on també podreu trobar el llibre 25 anys de Barcelona a Carrer. Esperem la vostra visita!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid