Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Universitats per la República comença el curs organitzant la campanya del referèndum

Demà es constuirà el comitè nacional de campanya, amb la participació de de representants de totes les universitats catalanes. Serà al Campus de Ciutadella de la UPF (Aula 40.010).

06/09/2017 Política
Universitats per la República comença el curs organitzant la campanya del referèndum Universitats per la República comença el curs organitzant la campanya del referèndum
Universitats per la Repúblicaés una plataforma d’àmbit universitari de caràcter transversal. El nostre objectiu és mobilitzar la comunitat universitària catalana perquè la seva participació al referèndum de l’1 d’octubre sigui la més elevada possible.

La plataforma es va constituir al febrer de l’any passat i compta amb l’adhesió d’un gran nombre de sindicats, associacions juvenils i estudiantils com ara les JERC, el SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans), la JNC, la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya), la Intersindical CSC, Alternativa UPF, entre d’altres. A més, el manifest de la plataforma compta amb 1.200 adhesions entre les quals l’adhesió de 35 catedràtics d’universitats catalanes. Alhora, una de les principals tasques de la plataforma ha estat articular el suport de la comunitat universitària al referèndum, a través de mocions als òrgans de govern demanant l’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

Aquesta setmana la plataforma ha començat a desplegar la campanya pel referèndum, amb voluntaris d’arreu del territori que faran que arribi a totes les facultats del país. A la reunió de dijous es confirmarà el calendari de campanya, amb els principals actes. El primer acte serà el dissabte 9 de setembre, a la Facultat de Medicina, on es presentarà un manifest de suports internacional.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid