x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REFERÈNDUM 1-O
El Ministeri d'Interior espanyol "desbordat" per les peticions de policies que volen anar a Catalunya per retirar urnes l'1 d'octubre

Es tractaria d'un desplegament especial dins de l' 'Operación referéndum', un pla que ha elaborat la Secretaria d'Estat de Seguretat al costat dels alts comendaments del Cuerpo Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil.

10/09/2017 Política
Segons publica lagaceta.eu centenars d'agents de la Policia Nacional espanyola i de la Guàrdia Civil han proposat als seus superiors ser voluntaris per venir a Catalunya a retirar urnes del referèndum de l'1 d'octubre. El digital afirma que més de 2.000 policies i guàrdies civils estan preparats per anar a Catalunya si així ho autoritza Mariano Rajoy. Es tractaria d'un desplegament especial dins de l' 'Operación referéndum', un pla que ha elaborat la Secretaria d'Estat de Seguretat al costat dels alts comendaments del Cuerpo Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid