Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Perú
La marxa dels docents del Perú arriba a Lima després de 50 dies de vaga indefinida
01/08/2017 Internacional
Uns deu mil mestres peruans, provinents de les regions Junín, Huancavelica, Huánuco, Pasco i Ayacucho, ha arribat aquest dimarts a Lima, després d'haver participat durant dies a la marxa reivindicativa dels docents.

El president de la comissió de Lucha de Junín, Brangil Mateo Blas, va manifestar que els mestres arriben a Lima amb l'objectiu de fer-se escoltar pel president de Perú, Pedro Pablo Kuczynski, després de 50 dies de vaga indefinida. Durant aquesta vaga els mestres han realitzat diversos actes reivindicatius, com el bloqueig de ponts i l'intent d'ocupar aeroports.

En unes declaracions, el representant Mateo Blas va exposar que "Demanem al president i la ministra d'Educació que dialogui amb els mestres que han arribat de tot el Perú." En aquest sentit, Blas ha recordat els objectius d'aquesta lluita: l'increment del pressupost per al sector Educació, derogatoria de lleis contra l'estabilitat laboral dels mestres, l'increment dels salaris dels mestres a una unitat tributària tributària, o el pagament del deute social.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid