Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANDORRA
El Ministre de l'Interior d'Andorra defensa que la policia faci retirar el CAT

El Codi de Circulació d'Andorra, en el seu article 181 que fa referència a posar ornaments a la matrícula, no explicita que la prohibició afecti també els vehicles estrangers.

23/07/2017 Drets i Llibertats

El diumenge 16 de juliol la policia andorrana va fer treure l'adhesiu del CAT de la matrícula a una periodista que resideix al Principat d'Andorra. Sònia Bagudanch va denunciar el fet a través del seu compte de Twitter i un article al Diari d'Andorra on afirmava que en saber-se la notícia va ser "objecte d’atacs furiosos –amb amenaces velades incloses–, com si hagués comès el delicte més ignominiós" i que "Portar un CAT no és cap perill, en tot cas molesta. Però això s’ha de perseguir? Molesta els que em recomanen que val més que marxi d’Andorra, els que em diuen que he comès una il·legalitat, els que m’adverteixen que encara m’ha passat poc perquè hauria de nacionalitzar el vehicle".

D'altra banda, fa pocs dies el ministre de l'Interior d'Andorra, Xavier Espot, ha defensat que la policia andorrana faci retirar els adhesius CAT dels cotxes (també els matriculats a l'Estat espanyol). Una afirmació que no està gens clara ja que el Codi de Circulació d'Andorra, en el seu article 181 que fa referència a posar ornaments a la matrícula, no explicita que la prohibició afecti també els vehicles estrangers.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid