Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Més de 60 editorials i llibreries col·laboren en la 3a edició de la Fira Literal

L'organització també posa en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami per fer possible la Fira Literal 2017.

05/04/2017 Comunicació

L’antic complex fabril Fabra i Coats de Barcelona acollirà la tercera edició de la Fira Literal els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017 amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals.

La fira es consolida amb la tercera edició creixent en en estructura, recursos i equip humà amb col·laboracions especials i significades com Leila Khaled i Guy Standing. També es comptarà amb la presència de personalitats com David Segarra, Anna Gabriel, Fermin Muguruza, Hedoi Etxarte, Mari Luz Esteban, Aina Torres, Rafa Burgos, Mireia Sentís, i molts altres...

Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes però que, alhora, no s’exclogui a ningú.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid