x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clavegueres de l'estat
Mireia Boya: “La guerra bruta fa molts anys que existeix. L’Operació Catalunya ve de lluny”

La diputada de la CUP-CC al Parlament recorda les detencions per portar la pancarta "Independència" fins l'assassinat de de Guillem Agulló, passant per l'Operació Garzón, les actuacions de Milicia Catalana passant pel cas Scala i altres

10/03/2017 Política

Dimecres passat, el Parlmanet va aprovar la creació d'una comissió d'investigació per esclarir responsabilitats en l'operació Catalunya, orquestrada per l'Estat per treure draps bruts a l'independentisme. Ara bé, el debat entre els grups parlamentaris no només ha vingut marcat per això, sinó que l'oposició també ha posat sobre la taula el cas Palau.

A la comissió d'investigació, la primera que es crea en aquesta legislatura, hi han donat suport els diputats de Junts pel Sí, la CUP, PSC i Catalunya Sí que es Pot mentre que el PP hi ha votat en contra i Ciutadans s'ha abstingut.

Per la seva banda, la diputada de la CUP-CC Mireia Boya ha recordat que això no ve de nou i que l'esquerra independentista ja fa temps que pateix l'acció del govern espanyol. "N'hi ha hagut moltes, d'operacions Catalunya", ha afirmat. La diputada Mireia Boya ha recordat l'empresonament de dirigents independentistes en les manifestacions d'ara fa 35 anys, l'operació Garzón de l'any 1992 i l'intent d'eradicar l'esquerra al País Valencià als anys 70.

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid