x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
La Xarxa pels Drets Socials s’afegeix a les mobilitzacions de Celrà contra la presència de l’exèrcit

S’ha organitzat per dilluns una pujada al castell de Sant Miquel al matí i una concentració al vespre davant de l’Ajuntament de Celrà.

17/02/2017 Política

La Xarxa pels Drets Socials s’ha afegit a la convocatòria promoguda per l’Ajuntament de Celrà del proper dilluns dia 20 de febrer contra les maniobres militars que té previst fer l’exèrcit espanyol entre els municipis de Celrà i Girona. D’aquesta manera, les entitats que en formen part han fet una crida pública a participar a la pujada al castell de Sant Miquel, que sortirà a les 8h del matí des de la plaça de l’Església de Celrà i des del Cul de la Lleona de Girona simultàniament; i a la concentració que tindrà lloc a les 19h a la plaça de l’Ajuntament de Celrà.


La XDS considera una provocació aquestes maniobres i mostren el seu rebuig a aquestes, ja que xoquen frontalment amb els valors de la pau i la no violència que promou la Xarxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid