Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cuba
Homenatge a Fidel Castro a Cerdanyola del Vallès
05/01/2017 Internacional

El president de Cuba Fidel Castro va morir el passat 25 de novembre a l'edat de 90 anys. Dos mesos després, l'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola i la Brigada Vallesana Simón Bolívar han organitzat un acte sobre la seva figura, el seu llegat i el futur de Cuba. La xerrada tindrà lloc l'11 de gener a les sis de la tarda a l'Espai Enric Granados de Cerdanyola del Vallès.

El cònsol de Cuba a Barcelona Fabio Álvarez serà la veu autoritzada per parlar de la política i l'economia cubana i de com afectarà la mort de Fidel Castro al futur de l'illa. L'acompanyaran Ana Ruíz, presidenta del casal de Cuba de Badalona, i Leo Lamich, membre de la Brigada Vallesana Simón Bolívar.

L'acte compta amb la col·laboració de la CUP, Podem, Compromís per Cerdanyola, ICV, Poble Lliure, EUiA i les Joventuts Comunistes de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid