Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i ateneus
Jornades Internacionalistes dedicades a Nova Caledònia

El Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona acull aquesta setmana unes jornades dedicades a Nova Caledònia

29/12/2016 Internacional

Aquesta setmana el Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona organitza unes Jornades Internacionalistes dedicades a Nova Caledònia. El primer acte serà el dijous 29 amb una xerrada que porta per títol “Nova Caledònia: passat, present i futur de la lluita del poble canac per la independència”. Serà a les 7 del vespre i anirà a càrrec de Roger Cases. El segon acte de les jornades serà el divendres 30 amb un passi de la pel·lícula “L’ordre et la morale”, també a les 7 del vespre, en el qual hi haurà un torn obert de preguntes i un debat que el moderarà Gerard Caus.

Els dos ponents, Roger Cases i Gerard Caus, parlaran sobre la temàtica escollida des d’una vivència personal i directa amb el país. Aquestes són les primeres Jornades Internacionalistes que el Casal organitza amb la intenció de fer més edicions dedicades a altres lluites d’alliberament nacional d’arreu del món com la del poble maputxe, Irlanda i Galícia.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid