Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Mallorca
El BUP convoca la manifestació sota el lema “Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans”

14/12/2016 Política
El BUP convoca la manifestació sota el lema  ?Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans? El BUP convoca la manifestació sota el lema ?Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans?

El Bloc d’Unitat Popular (BUP) ha donat a conèixer la convocatòria de la manifestació de la Diada de Mallorca que tindrà lloc el proper divendres 30 de desembre i que començarà a les 18.00h al Passeig del Born de Palma, sota el lema “Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans”.

Els diferents col·lectius que conformen el BUP han fet una crida al conjunt de mallorquins i mallorquines a participar de la manifestació, així com dels diversos actes que al llarg d’aquest mes es duran a terme per tota l’illa, fent d’aquest dia un crit per la plena sobirania de Mallorca, per decidir sobre tot allò que afecta a les vides del poble mallorquí, en el marc de la construcció dels Països Catalans.

D'altra banda, el BUP ha celebrat que finalment el Consell declari el dia 31 de desembre com a Diada de Mallorca, però reivindica, al Govern, Consell i als diferents ajuntaments de l’illa, una dignificació de la Diada, fomentant-ne la seva participació i potenciant els actes, activitats i mobilitzacions que s’hi duguin a terme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid