Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
31-D
Actes a Llubí i Esporles en commemoració de la Diada de Mallorca
16/12/2016 Política

Els primers pobles en convocar han estat Llubí, que estrena Comissió local del 31-D i Esporles que, des de fa molts anys, organitza un dinar popular assumit en les darreres edicions per l'Obra Cultural Balear local, segons informa dBalears

Esporles. Diumenge 18 de desembre, a partir de les 14:00 es farà el dinar popular al Centre Cotones d'Esporles. A l'hora de les postres es llegirà un manifest i es cantarà La Balanguera. L'acte és organitzat per l'OCB.

Llubí. Diumenge 18 de desembre, a partir de les 19:00 hores a la sala Multifuncional es farà l'acte de celebració de la Diada de Mallorca. Hi haurà la presentació de la nova Comissió 31-D de Llubí i dues xerrades. La primera, titulada 'La moció a favor del dret a l'Autodeterminació de l'Ajuntament de Llubí del 1991' a càrrec de Gabriel Alomar.

La segona, amb el títol 'Manifestació 31-D a Ciutat: origen i evolució' serà a càrrec de Tomeu Martí i Florit. Una vegada finalitzades les xerrades, es farà una xocolatada a la plaça de l'Església.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid