Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tots som Montse Venturós i necessitem coherència i unitat d'acció

Davant la detenció al seu domicili de la batllessa de Berga, Montse Venturós, pels Mossos d'Esquadra, obeint ordres del jutjat d'instrucció, per ser portada davant del jutjat per declarar, contra la seva voluntat, Drassanes per la República Catalana manifesta el següent:

- Mostrem la nostra solidaritat incondicional amb la batllessa de Berga. Ens fem ressò i ens identifiquem amb la seva ferma actitud i compromís d'obeir el mandat popular i els acords del ple municipal i de continuar mantenint l’estelada al balcó de l’ajuntament.

- Ens preguntem fins quan l'autoritat política que comanda els Mossos d'Esquadra ha de permetre i facilitar la detenció d'alcaldes i càrrecs electes a instàncies de l'Estat del qual ens estem separant. Més de 300 ajuntaments han decidit comprometre's en el camí cap a la República Catalana. Ara és, justament, el moment de la solidaritat en majúscules.

- Som conscients que per guanyar aquesta batalla per la democràcia caldrà corregir la manca d'estratègia defensiva antirepressiva entre les forces polítiques independentistes i el Govern. Evitem encallar-nos a discutir les seves conseqüències, com ara l'actuació del Mossos en aquesta detenció concreta, i procurem trobar els acords que impedeixin que torni a passar. La justícia espanyola tornarà a repetir l'estratègia de fer servir els Mossos com a policia judicial per fer la feina bruta de l'Estat.

- Ens cal articular urgentment entre tots els actors independentistes (partits, entitats i institucions) una resposta adequada a les reiterades agressions de l'Estat. No ens podem permetre que les contradiccions actuals posin en risc el Procés. Exigim l'elaboració d'un acord per a una estratègia consensuada de manera urgent.

- Caldrà ser conscients que la duresa per part de l'estat espanyol anirà creixent i que cal estar preparats. Siguem presents a totes les mobilitzacions populars que es convoquin en el sentit d'exigir respecte a les nostres institucions democràtiques, als nostres representants i als nostres drets col·lectius.

Països Catalans, 4 de novembre de 2016

Drassanes per la República Catalana

drassanesxlarepublica.cat

info@drassanesxlarepublica.cat

@DrassanesCAT

Facebook: Drassanes per la Republica Catalana


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid