Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25N
I Congrés per a l'Erradicació de les Violències Masclistes des dels Serveis Socials i Sanitaris

Unes 280 persones provinents d’arreu del país –tant estudiants com professionals de diversos camps– s’han inscrit al Congrés.

18/11/2016 Gènere

El nucli del Clínic del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i l’Associació Hèlia organitzen el I Congrés per a l’Erradicació de les Violències Masclistes des dels Serveis Socials i Sanitaris. La propera setmana en ocasió del 25 de novembre, dia internacional contra les violències masclistes.

Tindrà lloc a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, Campus Clínic (carrer Casanova 143, Barcelona), de dilluns 21 a dijous 24, de 15h a 21h. El Congrés compta amb el suport de la Unitat d’Igualtat de la UB, del Deganat de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, dels Health Work Committees palestins i de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

És la primera vegada que s’organitza un Congrés monogràfic sobre la qüestió, però és evident que hi ha una necessitat aclaparadora de generar coneixement sobre com prevenir, detectar i intervenir en situacions de violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris: en poques setmanes, unes 280 persones provinents d’arreu de Catalunya –tant estudiants com professionals de diversos camps– s’han inscrit al Congrés.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid