Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Feminista 7N Contra les Violències Masclistes del País Valencià convoca una marxa
21/09/2016 Gènere

A l’assemblea de la Plataforma Feminista 7N celebrada aquest dilluns,  s’ha constatat la necessitat de continuar treballant i reivindicant els punts claus del manifest i desenvolupar accions i campanyes sobre les diferents formes de la violència masclista, com ara, la sexual, per la qual cosa considera imprescindible que l’atenció jurídica, psicològica i social a les víctimes de violència de gènere s’estenga també a cada dona que haja patit agressions sexuals, siga en les festes, en les aules, en el treball o en qualsevol lloc o relació, assegurant-los atenció, protecció, justícia i reparació.

Es va decidir exigir un Pla d’Acció contra la violència sexual i un protocol d’actuació ràpida que incloga sensibilització social, mesures de prevenció, serveis d’atenció especialitzada a les víctimes i assistència lletrada i tractament judicial especialitzat o la necessitat d’una educació afectiu-sexual en totes les etapes educatives allunyada del model hetero patriarcal i basada en el respecte a la igualtat i a la diversitat, són alguns dels temes acordats per l’assamblea que prepara, d’altra banda, les accions escaients per a l’aniverssari de la Marxa Contra les Violències Masclistes el proper 7 de Novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid