Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Polèmica Gordó
El compte blocat a Lluc Salellas dispara la polèmica sobre Germà Gordó

Mentre Twitter bloca els perfils de Lluc Salellas o de l'alcalde per la CUP de Verges, Ignasi Sabater, a mesura que passen les hores la polèmica sobre Germà Gordó pren majors dimensions, i la xarxa en reclama la dimissió del responsable protegit de CDC

04/07/2016 Política

L'independentista i regidor de la CUP a l’Ajuntament de Girona Lluc Salellas ha patit el blocatge de Twitter a causa d'un article crític amb Germà Gordó. Dijous el seu perfil va aparèixer blocat després d’haver publicat el seu article article ‘El cas de Germà Gordó i el ribot mediàtic‘.

L'alcalde per la CUP de Verges, Ignasi Sabater, també ha denunciat que li van blocar el compte després d’haver compartit l’article de Lluc Salellas.

Salellas ha hagut d’obrir un nou compte de Twitter, després que la companyia li hagi clausurat el seu, que mantenia actiu des de 2010.

Segons ha explicat VilaWeb.cat, Twitter va comunicar a Salellas que era impossible de desblocar el compte, fet que l’ha portat a obrir-ne un de nou.

 

Reaccions contra Gordó

Salellas ha agraït avui al nou compte de Twitter el suport que ha rebut a la xarxa i la ràpida recuperació de seguidors al seu compte: "Gràcies a tots els que heu ajudat a què amb poques hores ja tingui 1000 seguidors. També als que heu compartit l'article sobre Germà Gordó"

Avui, el regidor independentista recordava que insistiran en el contingut de denúncia de l'article, que reclama la dimissió del diputat convergent Germà Gordó pel cas destapat de les gravacions de Jorge Fernández Díaz: "Ahir ho dèiem amb la @yeyaboya, anirem recordant cada dia si Germà Gordó ha dimitit. Comencem setmana i, de moment, cap moviment."

Per la seva banda, la diputada per la CUP al Parlament de la CAC Mireia Boya s'afegia al suport a Salellas, i recordava que "El tema no és el compte de @llsalellasvilar, és q Germà Gordó no ha dimitit tot i conspirar amb Fdez Diaz i De Alfonso. Aneu defensant-lo."

El blasme generalitzat a les xarxes socials arran d'aquesta polèmica i el paper de Gordó en l'afer de les gravacions han obert una escletxa al si del sobiranisme. Per exemple, Salvador Cardús s'ha afegit al suport a Salellas amb una piulada avui mateix: "Molt greu: La censura arriba a Twitter i bloca el compte de Lluc Salellas. La meva solidaritat! @llsalellasvilar2

Miquel Strubell també s'ha sumat a la valoració de la polèmica: "Germà Gordó diu que vol incloure la paraula "Convergència" al seu nou partit. Renovar en aquestes condicions no serveix per res."

 

Un article que posa el dit a la nafra de CDC

L'article de Lluc Salellas qüestiona el silenci dels mitjans favorables al sobiranisme davant la situació de Germà Gordó. I posa sobre la taula el tractament crític contra la CUP per part d'aquests mitjans en alguns moments, molt allunyat del tractament per a CDC i Gordó en l'afer de les gravacions. Salellas defineix de "cavall de Troia" i part del "triumvirat"  la relació de Germà Gordó amb Fernández Díaz i Daniel de Alfonso. I en reclama la dimissió: "Hauria de donar explicacions a tothom, a la militància de Convergència i la ciutadania."

Referint-se al triumvirat De Alfonso, Fernández Díaz i Germà Gordó", l'article recorda que cap d'aquests no ha dimitit, i que "L’un ha estat acomiadat, l’altre reforçat pel resultat electoral de diumenge (tornarà a ser ministre?) i, finalment, la vàlua ‘catalanista’, amagada dins Convergència emparada per l’omnipresent Artur Mas."

Salellas reflexiona sobre la coherència que ha de conformar el procés i especialment CDV, els actors del qual haurien de mantenir-se al marge de la corrupció i les conspiracions:

"Ara, en el nostre debat, el del meu país, he percebut que es parlava poc de Germà Gordó i el seu paper galdós en aquest entramat, segons les declaracions enregistrades a les quals tothom ha donat validesa. Ja se sap que és més fàcil de veure la palla a l’ull veí. Per entendre’ns, segons aquestes converses, Germà Gordó va ser una de les persones clau en el nomenament de De Alfonso, va ser també el proposant que Interior condecorés el mateix personatge i va ser/és finalment el cavall de Troia de la Convergència sobiranista. A punt i llest per a fer virar la nau cap al regeneracionisme espanyol de la mà de Fainé i l’alta burgesia catalana. Amb la seva gent, la seva força interna com a ex-gerent del partit, també en èpoques fosques, i amb el premi d’haver estat nomenat conseller de Justícia el 2012. Tot plegat, un afer greu en el partit que es considera pal de paller i del qual una setmana després ningú no parla. De fet, Gordó és encara membre de la direcció nacional de Convergència i amb un comunicat a mitjan setmana passada es va guanyar un pont de tres dies tranquil."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid