Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Lluc Salellas:"els resultats electorals “consolida el projecte de la unitat popular a la ciutat de Girona”

La CUP-Crida per Girona proposa un codi ètic municipal que limiti sous, mandats i càrrecs de tots els regidors

02/06/2015
Aquest dilluns, la CUP-Crida per Gironaha presentat públicament els quatre nous regidors de la formació per al mandat 2015-2019, que són Laia Pèlach, Lluc Salellas, Ester Costa i Toni Granados. En una roda de premsa celebrada al mateix Ajuntament de Girona, Lluc Salellas ha explicat que els resultats electorals “signifiquen la consolidació del projecte de la unitat popular a la ciutat”, i ha destacat que “la CUP és l’única força gironina que des de fa vuit anys ha experimentat un creixement continuat i exponencial”.

Per la seva banda, Laia Pèlach ha explicat que la CUP-Crida per Girona “vol liderar l’alternativa a les polítiques de CiU i a l’actual model de ciutat”, “tant al ple municipal, fiscalitzant l’acció de govern, com a fora al carrer, promovent l’activació popular i implicant-nos en els moviments ciutadans”. Pèlach ha anunciat que el futur grup municipal “farà una oposició exigent i rigorosa, però també aportarà propostes i promourà acords en aquells aspectes que permetin avançar cap a un model de ciutat realment democràtic, just i sostenible”.

En aquesta línia, Lluc Salellas ha explicat que la primera proposta del grup municipal per al nou mandat serà “un codi ètic municipal signat pels 25 regidors i regidores, que asseguri una acció política transparent, democràtica i amb vocació de servei”. Entre les mesures que proposa la candidatura hi ha la limitació de sous i mandats, la no duplicitat de càrrecs i la no acceptació de regals o privilegis. Així, Salellas ha anunciat que demà mateix la CUP-Crida per Girona farà arribar una proposta de text a la resta de forces amb representació municipal, basat en el codi ètic que ja van signar durant la campanya electoral tots els candidats de la formació.

Segons han explicat els nous regidors, la CUP-Crida per Girona ha previst un procés ciutadà de cara a les properes setmanes per tal de debatre les principals línies d’acció per al nou mandat, i recollir demandes de ciutadanes. D’aquesta manera, el proper dijous 11 de juny a les 19.30h al Parc Central la candidatura ha organitzat una assemblea oberta, que es complementarà amb nou trobades veïnals que se celebraran als barris amb la ciutadania i el teixit associatiu dels diferents sectors.

La CUP-Crida per Girona també ha anunciat la seva voluntat de crear grups de treball als diferents barris de la ciutat, per assegurar que el projecte de ciutat de la candidatura arribi i tingui implantació real a tots els sectors de Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid