Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MILITARISME
Organitzen campaments per adoctrinar nens espanyols en el militarisme

El “Campamento Cívico-Militar El Gran Capitán” està destinat a joves de 11 a 21 anys

09/06/2016 Educació

El “Campamento Cívico-Militar El Gran Capitán” que està destinat a adoctrinar en el militarisme joves de 11 a 21 anys es realitzarà del 25 al 31 de juliol i del 1 al 15 de agost a Navacerrada (Madrid).


Segons la seva web el campament està “Realitzat per veterans de les Forces Armades i de la Guàrdia Civil , militars professionals , amb molts anys d'experiència en la milícia i més monitors titulats. Amb tots els permisos i requisits legals, ensenyarem als joves no només aspectes propis de les forces armades, sinó també maneres formes i educació dins de la caserna i en la vida civil. Els ensenyarem nocions pràctiques i bàsiques de dret , perquè coneguin les regles del joc en la societat. Hi haurà marxes, airsoft , esport , caminades , jocs “cuarteleros”, piscina, perquè se suposa que també anem a passar-ho bé.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid