Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
La "Diputació de Lleida" amb els ajuntament investigats per l'AN espanyola

Dimarts passat, la "Diputació de Girona" també es va posicionar en aquesta direcció

22/04/2016 Política

El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest divendres amb els vots de CiU, ERC i la CUP una moció de suport als alcaldes i càrrecs electes citats a declarar per l'Audiència Nacional per l'aprovació als respectius ajuntaments de mocions de suport a la declaració de ruptura aprovada pel Parlament. La resta de grups (PSC, UA, C's i PP) ha votat en contra del text.

Durant la intervenció, el diputat de la CUP Joel Jové ha repetit les paraules de Joan Coma Roura, regidor de la CUP Capgirem Vic, que va fer que la Fiscalia l'acusés de seició. "Deixem de supeditar les decisions de les nostres institucions a les de les decisions espanyoles, en concret a les decisions del Tribunal Constitucional, que consideren mancat de legitimitat i competència. Desobediencia, fa temps que també ho reclamem. Nosaltres sempre hem dit que per fer una truita caldrà trencar els ous".

Dimarts passat, la "Diputació de Girona" també es va posicionar en aquesta direcció

La Diputació de Girona va donat suport als 300 municipis catalans investigats per l’Audiència Nacional per haver aprovat mocions de supor a la declaració d’inici del procés de desconnexió d’Espanya aprovada pel Parlament de Catalunya el 9 N.

El ple d’aquest dimarts va donar suport ampli a la moció presentada per la CUP i que denuncia la “persecució indigna” . El text va rebre el suport de 23 diputats; els de l’equip de govern de CiU, els diputats d’ERC, el de la CUP i la diputada d’Independents de la Selva (IdS). Els tres diputats del PSC ses van abstenir.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid