Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Front comú a l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles contra del requeriment de l'AN espanyola
12/04/2016 Política

El govern de l'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, i en resposta al requeriment rebut de part dels Mossos d'Esquadra a petició del jutjat d'Instrucció número dos de l'Audiència Nacional, ha manifestat com  que tota la informació sol·licitada és pública i es pot consultar lliurement al web de l'Ajuntament.Aquest govern estaà format per ERC i Més Poble CUP

Les dues formacions entenen que el requeriment expressa la voluntat de judicialitzar i atemorir qui recolzen amb la seva tasca pública, el procés d'independència irreversible que han iniciat fruit dels resultats de les eleccions del 27S al Parlament de Catalunya. També han remarcat que no hi va haver cap informe emès per la Secretària/Interventora d'aquest Ajuntament referent a aquest tema.

Recorden l'acord d'un Ple, on van donar duport la resolució I/X aprovada pel Parlament, perquè pensem que els ajuntaments tenim molt a dir en aquest procés iniciat, degut principalment perquè som la institució més propera amb la ciutadania.

El seu deure com a càrrecs electes no és altre que estar al servei de les persones i institucions a qui representen, i és per això que volen posar de manifest la nostra voluntat de ser un valor actiu en el procés d'emancipació que el nostre país viu actualment, perquè així ens ho reclama i exigeix la ciutadania amb el seu vot expressat a través d'unes eleccions legítimes i democràtiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid