Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
L'Ajuntament de Sant Celoni aprova una moció en defensa del Montseny

Amb els vots favorables de la CUP (4) i ICV (1) i l'abstenció de CiU (7) i PSC (4)

02/12/2015 Territori

La moció que va presentar la CUP Sant Celoni al ple de l'Ajuntament en nom de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) per protegir el Montseny, va ser aprovada amb el vots de la formació i ICV. Segons la CUP, les amenaces que afecten al Montseny se centren en la carretera entre les Illes i Sant Marçal, del Centre Meteorològic al Turó de l’Home i de la depuradora desmesurada a la vall de Santa Fe.

Per la seva banda, CiU i PSC es van abstenir al·legant que estan d’acord en alguns aspectes de la moció, però en d’altres no. Van defensar per exemple la carretera de les Illes, emparant-se en l’opinió d’ambientalistes, segons els quals la carretera pot dinamitzar l’economia de les masies de la zona.

Un argument ben intencionat i que la CUP seria els primers a defensar si fos cert. "Però, malauradament, la carretera, a més d’unir dos establiments hotelers, únicament passa pel costat d’una masia enrunada, que l’ajuntament pretén catalogar com d’ús hoteler", assegura la formació.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid