Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Exactivistes del FAC s'afegeixen al suport a la investidura de Mas per iniciar el procés cap a la independència

L'històric Carles Garcia Solé ha reblat que "seria coherent que la CUP entrés a formar part del Govern amb càrrecs de responsabilitat i no mirar-s'ho des de la barrera"

25/12/2015 Política

Un col·lectiu d'exmilitants del Front d'Alliberament Català (FAC), organització armada independentista nascuda el 1969 i que actuar especialment durant el franquisme, s'ha afegit a les veus que reclamen la investidura d'Artur Mas per encetar la "desconnexió" i el procés d'independència.       

Carles Garcia Solé, com a membre d'aquest col·lectiu d'una trentena de persones vinculades al FAC, ha manifestat en unes declaracions a El Món que "ens sentim indignats amb la situació de bloqueig, no hi ha dret, portem tota la vida per aconseguir aquesta oportunitat i ara s'ho volen carregar tot, principalment la CUP, i en menor mesura Junts pel Sí".

Garcia Solé, que va ser condemnat a mort pels tribunals franquistes i que va protagonitzar la famosa fuga de Segòvia junt a militants d'ETA, i va viure anys d'exili, considera que "cal investir Artur Mas per desencallar la situació, perquè si el procés mor, no els ho perdonarem, no tenen dret a carregar-se les aspiracions del país".

Des del col·lectiu d'antics membres del FAC lamenten que "ara tot depengui d'una assemblea que poden manipular els sectors més radicals i que ens vulguin fotre enlaire aquesta expectativa".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid