Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP exigeix formalment els treballs que suposadament Inipro va fer per a l’IMSS
18/11/2015 Drets i Llibertats

El Grup Municipal de la CUP de Tarragona, va fer pública ahir en roda la seva “alta prudència” en relació al cas Unipro i va tornar a deixar clar, davant les acusacions realitzades des de l’Equip de Govern, que en cap cas es va atacar cap treballador de la casa i molt menys hem intentat “convertir aquest cas en un escarni públic”, tot dient "Comencem a estar farts d’aquestes acusacions falses".

També va manifestar, que les afirmacions de la portaveu del Govern local al “Diari de Tarragona” del 18 de novembre ens el sentit que “Inipro va cobrar perquè va realitzar els treballs”, perquè motiu la CUP va registrar en el Gabinet d’Alcaldia una petició d’informació demanant la següent documentació:

"1.- Relació dels treballs realitzats per la empresa INIPRO, durant el període comprès entre els anys 2010 i 2012, ambdós inclosos.

2.- Còpia dels treballs realitzats per l’empresa INIPRO durant el mateix període de temps i de les actes de recepció d’aquests treballs, o en el seu defecte, documentació acreditativa de la realització dels treballs i recepció per part de l’Ajuntament.

3.- Memòria detallada, expedida per l’empresa INIPRO, dels treballs realitzats durant els anys 2010, 2011 i 2012, o en el seu defecte, document de similar contingut que fos entregat a la finalització dels treballs".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid