Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Actes previs #83anysNormes
Itinerari poètic per Castelló sobre Vicent Andrés Estellés
23/11/2015 Cultura
Dissabte passat,  va tenir lloc la segona activitat programada per Castelló per la Llengua i organitzada per l’STEPV dins dels actes commemoratius del 83 aniversari de les Normes de Castelló: Vicent Andrés Estellés. Itinerari poètic per Castelló de la Plana.

El matí ens despertava amb amenaça de pluja i vent, però, això, no ens va impedir traure la llengua al carrer transformada en paraula poètica i fer-la present als espais quotidians, aquells que xafem cada dia i que massa sovint se’ns desdibuixen capficats en les nostres cabòries o pel tràfec diari.

Al voltant de vint-i-cinc persones vam gaudir d’una passejada de la mà dels poemes d’Estellés, de la seua mirada sobre la nostra ciutat i sobre alguns dels personatges més il•lustres que d’una manera o altra hi estan vinculats. Una mirada que ens connecta, de nou i amb uns altres ulls, amb la nostra terra i les nostres gents a través de la paraula justa del poeta, que s’identifica com un més de nosaltres, com un entre tants.

Finalment, l’oratge ens va acompanyar i la poesia va fluir en un Castelló ple de llum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid