Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència de Gènere
Nova protesta a Manacor contra la Violència Masclista
11/10/2015 Gènere
L’Assemblea antipatriarcal i Dones de Manacor van protagonitzar una nova concentració negra contra la violència masclista aquest dissabte al centre del poble.  Els col·lectius s’han reunit a les 12 hores a Sa Bassa per mostrar el seu rebuig a l’assassinat de quatre dones a mans de les seves parelles o exparelles. Els crims tengueren lloc a Erandio (Euskadi), Vigo (Galícia), Beniel (Múrcia) i a Guardo (Palència). També s’ha protestat per les agressions a dues dones més, una de Bunyola i l’altra d’un poble de Zamora, segons informa centpercent.cat

Igual que en concentracions anteriors, avui també s’ha estès una gran pancarta on es podia llegir “no ens morim, ens maten”. Els assistents han vestit de negre en senyal de dol, mentre aguantaven unes mans liles que simbolitzen la lluita contra la violència de gènere. D’altra banda, quatre persones amb una mascara blanca i cartells amb els noms de les víctimes, s’han ajagut per dignificar la mort de les quatre dones.

Des d’inicis del 2015 ja hi ha hagut un total de 34 morts per violència de gènere, segons les xifres del Ministeri de Sanitat actualitzades el passat 6 d’octubre. Aquesta no és la primera concentració organitzada pels dos col·lectius. Ambdues organitzacions estan compromeses en reunir-se els dissabtes en senyal de protesta si hi ha hagut nous assassinats durant la setmana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid