Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25N
Clam del poble de Sóller contra la violència de gènere
26/11/2014 Drets i Llibertats

Ahir al vespre, dia contra la violència de gènere, un gran nombre de persones passà per la Plaça de Sóller per encendre una espelma per així mostrar el seu rebuig a la violència de gènere, sigui quina sigui la seva forma.

En l'acte, que fou convocat pel Col·lectiu Albaïna, la Comissió Maria Mayol, l'Associació d'Estudiants de l'institut, l'agrupació local de l'OCB i el Casal de Cultura, aconseguí col·locar prop de 300 espelmes dibuixant un llaç i la paraula «PROU», en referència a aquesta voluntat d'acabar amb aquestes violències.

Per explicar aquest rebuig, durant l'acte es llegí diverses vegades un manifest on s'explicava les diverses formes en que pot manifestar-se (psicològica, institucional, sexual, econòmica...) i els diferents àmbits on pot aparèixer (familiar, escolar, laboral, social...); i es continuava exigint a les institucions una millora de les estratègies a dur a terme per prevenir i reduir l'impacte de la violència de gènere.

A més, es feu una col·lecta que aconseguir recollir prop de 400€, els quals aniran destinats a una associació que treballa en defensa de les dones víctimes de la violència de gènere.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid