Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
La CUP a les Terres de l'Ebre exigeix l'AP7 gratuïta per a tothom i per a sempre

Aquesta tarda, Sergi Saladié, cap de llista de la CUP-CC també ha reclamat a gratuïtat de l'AP-7 en el tram Castelló-l'Hospitalet de l'Infant de manera "immediata" per acabar amb l'alta sinistralitat de l'N-340.

18/09/2015 Política

La CUP Ebre ha demanat "als alcaldes i a les federacions de veïns que se centren en una solució definitiva i no en pedaços i més destrucció de territori, per això la única solució ràpida, respectuosa amb el medi ambient i més econòmica no és altra que l'alliberament definitiu de l'AP7 en el tram de l'A7 que no s'ha construït".

Considera que la concessió de l'autopista està més que amortitzada i "no podem agenollar-nos als interessos d'una empresa davant la greu situació que es viu a la N-340".

La formació ha fet aquestes manifestacions en un comunicat davant la notícia de la reunió del Conseller Santi Vila amb els alcaldes i alcaldesses del Baix Ebre i el Montsià.

On la CUP ha remarcat que les propostes del Conseller, "són un cop més només són pedaços que no disminuiran la sinistralitat de la N-340. Ens proposen 5 rotondes i una petita rebaixa del peatge per a camions que ja sabem que no servirà per a res i alguns alcaldes demanen els desdoblament de la N-340 i la gratuïtat temporal de l'AP7.

Sergi Saladié a Tortosa

En la mateixa línia s'ha manifestat, el candidat de la CUP per Tarragona, Sergi Saladié, que ha reclamat la gratuïtat de l'AP-7 en el tram Castelló-l'Hospitalet de l'Infant de manera "immediata" per acabar amb l'alta sinistralitat de l'N-340. Saladié ha assegurat que el problema amb les infraestructures és una mostra més "del fracàs de les polítiques públiques de tots els governs" i ha assegurat que la solució "ràpida, barata, intel·ligent i respectuosa amb el territori és alliberar els peatges de l'autopista". "Només han de treure la P de peatge a l'AP-7 i convertir-la en A-7", ha assegurat el candidat des de Tortosa, deixant clar que l'autopista està totalment amortitzada i ara només s'està "enriquint" a una empresa privada.

Saladié ha assegurat no entendre que s'hagi de crear una comissió d'estudi per saber si s'ha de fer l'autovia i ha ironitzat sobre el seu calendari. "Enguany només hi ha 150.000 euros pressupostats amb els quals no es paga ni el topògraf. Això és una burla al territori", ha afegit des de Tortosa. El candidat de la CUP per Tarragona ha deixat clar que el problema "és de fàcil solució" tenint en compte que la via de pagament està "totalment amortitzada".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid