Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esquerres per la Independència
Gerry Adams dóna suport a la independència de Catalunya

Adams recorda que el membre del seu partit, Paul Maskey, arribarà demà a Barcelona per ser present a la Via Lliure de la Meridiana.

09/09/2015 Internacional

Gerry Adams, dóna el seu suport a la independència de Catalunya a través d’un vídeo que ha publicat Esquerres per la Independència. Adams recorda que el membre del seu partit, Paul Maskey, arribarà demà a Barcelona per ser present a la Via Lliure de la Meridiana.

Paul Maskey va ser membre del Consell municipal de Belfast, on es va destacar per la seva lluita per la modernització de la ciutat i contra la corrupció. Després ha estat membre del Parlament d'Irlanda del Nord. Des del 2011 ocupa l'escó que va deixar Gerry Adams al Parlament Britànic, però seguint la política d'abstencionisme parlamentari del SF (una interessant forma de protesta), no l'ocupa. Totes les eleccions les ha guanyat per Belfast West, que és un dels bastions del Sinn Féin a Belfast (va treure el 57% dels vots al 2011).

Fa més d'un any Paul Maskey i  David Fernàndez varen presentar el llibre " La causa obrera és la causa d'Irlanda" (una antologia del pensador socialista irlandès James Connolly publicada per Txalaparta) a l'Ateneu Independentista La Torna (Gràcia - Barcelona).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid