Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP Capgirem Barcelona amb els treballadors de Parcs i Jardins
07/08/2015 Política
Parcs i Jardins Parcs i Jardins

El passat dia 30 de juny, el Comitè d'Empresa de Parcs i Jardins es va reunir amb Janet Sanz, presidenta de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins i 4arta Tinent Alcaldessa. La presidenta va plantejar la necessitat de col·laborar i treballar juntes en la millora dels espais verds de la ciutat. (Reportatge fotografic de la deterioració de les zones verdes).

Acollint-se a aquesta voluntat de col·laboració, la CUP Capgirem Barcelona dóna suport als treballadors i treballadores i ens suma a les seves demandes de mesures urgents i inajornables pel bon funcionament de Parcs i Jardins.

Com a mesures a curt termini la formació proposa la contractació de personal eventual per cobrir les vacances de la plantilla, jubilació immediata al complir els requisit, reordenació de la direcció de Releció Humanes, declaració de Barcelona ciutat lliure de glifosat, dignificació de les condicions laborals del personal en situació de formació dual i la rescissió del contracte d'assessorament jurídic al gabinet Cuatrecasas.

I com a mesures a mitjà termini,  Paralització de les externalitzacions, remunicipalització dels serveis, control real de les contrates que estan adjudicades actualment, dignificació de les condicions laborals de les persones que treballen als CET, equiparant-les al conveni de Parcs i Jardins, convocar Oferta Pública d’ocupació, la inclusió de les entitats veïnals al Consell d’administració i tornar a ser Parcs i Jardins.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid