Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Acte de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sants-Muntjuïc

Començarà amb parlaments de lluites locals, dels candidats santsencs i de l'alcaldable, i un pica pica i un dinar acabaran d'arrodonir la jornada

14/04/2015 Política

El proper diumenge el Casinet d'Hostafrancs aplegarà l'acte polític de precampanya de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sants-Muntjuïc. L'acte sota el lema "Entrem amb força a l'Ajuntament i el convertim en un barricada al servei de la República Catalana i les seves classes populars depèn de tots i totes vosaltres", començarà a 12.45h. Comptarà amb parlaments sobre les lluites locals, dels candidats santsencs Òscar Simon, Lluïssa Pahissa i Marc Santasusana; i de la cap de llista, Maria José Lecha.

En acabar es realitzarà un pica pica i seguidament començarà un dinar preparat pels cuiners del restaurant Terra d’Escudella. Per tal de facilitar les previsions preguem passeu a comprar els tiquets anticipats del dinar, a un preu de 10€ pel Terra d’Escudella, Casal Independentista o les nostres parades informatives.

Intensa setmana d’activitat independentista a Sants i Hostafrancs abans de l'acte 

Ahir es va presentar al Casal Independentista de Sants "De la fàbrica a la revolta", la biografia del dirigent obrer que esdevingué el primer regidor i alcalde independentista i socialista, a càrrec del seu autor, el doctor en història i candidat a conseller del districte de CUP Capgirem Barcelona Marc Santasusana.

Avui,  d’11 a 14h hi ha una parada de CUP Capgirem Barcelona al carrer Llobet Cantonada amb creu Coberta. Passa’t a informar-te sobre el programa de la candidatura, adquireix les xapes, samarretes i bons d’ajut de la campanya o els tiquets del dinar de l’acte de diumenge.

Demà a les 19:30 es farà al Casal independentista un nou comitè de campanya al districte. 

Valora
Vídeos
La Marina-Zona Franca #Barris #NovaBarcelona
Sants i Poble Sec #Barris #NovaBarcelona
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid