Municipals 2015
Acte de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sants-Muntjuďc

Començarà amb parlaments de lluites locals, dels candidats santsencs i de l'alcaldable, i un pica pica i un dinar acabaran d'arrodonir la jornada

14/04/2015 Política

El proper diumenge el Casinet d'Hostafrancs aplegarà l'acte polític de precampanya de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sants-Muntjuïc. L'acte sota el lema "Entrem amb força a l'Ajuntament i el convertim en un barricada al servei de la República Catalana i les seves classes populars depèn de tots i totes vosaltres", començarà a 12.45h. Comptarà amb parlaments sobre les lluites locals, dels candidats santsencs Òscar Simon, Lluïssa Pahissa i Marc Santasusana; i de la cap de llista, Maria José Lecha.

En acabar es realitzarà un pica pica i seguidament començarà un dinar preparat pels cuiners del restaurant Terra d’Escudella. Per tal de facilitar les previsions preguem passeu a comprar els tiquets anticipats del dinar, a un preu de 10€ pel Terra d’Escudella, Casal Independentista o les nostres parades informatives.

Intensa setmana d’activitat independentista a Sants i Hostafrancs abans de l'acte 

Ahir es va presentar al Casal Independentista de Sants "De la fàbrica a la revolta", la biografia del dirigent obrer que esdevingué el primer regidor i alcalde independentista i socialista, a càrrec del seu autor, el doctor en història i candidat a conseller del districte de CUP Capgirem Barcelona Marc Santasusana.

Avui,  d’11 a 14h hi ha una parada de CUP Capgirem Barcelona al carrer Llobet Cantonada amb creu Coberta. Passa’t a informar-te sobre el programa de la candidatura, adquireix les xapes, samarretes i bons d’ajut de la campanya o els tiquets del dinar de l’acte de diumenge.

Demà a les 19:30 es farà al Casal independentista un nou comitè de campanya al districte.