Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CABÍLIA
La Cabília adopta la seva bandera oficial

El proper 4 d’abril es realitzarà una cerimònia popular de presentació de la bandera de la Cabíla a la plaça de la República de París.

13/03/2015 Internacional
Després de la república del Rif, i de la república de l’Azawad, el passat 10 de març de 2015 el Govern Provisional de la Cabila a l'exili va triar la seva bandera  en commemoració del trenta-cinquè aniversari de la primera marxa de protesta de la Cabília contra el poder colonial d'Algèria.

El proper 4 d’abril a les 3 de la tarda es realitzarà una cerimònia popular de presentació de la bandera de la Cabíla a la plaça de la República de París. D’altra banda, s’ha d’acabar de concretar la cerimònia d’hissada de la bandera a la Cabília que durà a terme el MAK (Moviment per l'Autodeterminació de la Cabília).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid